GIGEL STIRBU: PONTA si PSD reprezinta intruchiparea MINCIUNII in POLITICA romaneasca

GIGEL STIRBU, fostul ministru al Culturii si deputat PNL, a lansat un ATAC virulent la adresa premierului VICTOR PONTA si a Partidului Social Democrat (PSD). STIRBU a declarat ca primul ministru reprezinta intruchiparea MINCIUNII din politica romaneasca, dar si faptul ca PONTA este principalul vinovat pentru destramarea fostei USL.

“VICTOR PONTA si PSD reprezinta intruchiparea MINCIUNII in politica romaneasca. La sfarsitul saptamanii trecute, toti romanii au putut afla, daca mai era vreun dubiu, ca de fapt Uniunea Social Liberala nu mai exista pentru ca VICTOR PONTA si liota sa adunata sub umbrela marelui Partid Social Democrat si-au dorit sa aiba candidat propriu la PREZIDENTIALE, sa-l mute pe locatarul din Palatul Victoria la Palatul Cotroceni”, a spus fostul ministru intr-o declaratie de presa.

Citeste si: UDREA: Facem PLANGERE PENALA impotriva lui PONTA pentru amenintare si santaj 

 “Partidul National Liberal stia de un an de zile ca acesta este PLANUL MISELESC al lui VICTOR PONTA si partidul sau si n-a putut fi spectator la piesa de teatru regizata in fata romanilor.  VICTOR PONTA pretindea ca e fecioara la televizor, jurandu-se ca este exclusa CANDIDATURA sa la PREZIDENTIALE si ca nu-si doreste sa schimbe functia de premier cu cea de presedinte”, a continuat GIGEL STIRBU la adresa premierului VICTOR PONTA.

Citeste si:  ANTONESCU: Daca voi ajunge la PRESEDINTIE eu NU voi face PACT DE COABITARE. PONTA, o sa-l regreti pe BASESCU! 

“Ar trebui sa ii fie rusine ca a mintit un intreg popor, si nu ma refer aici doar la electoratul PNL si USL, ci la toti cei care sunt chemati la urne la sfarsitul acestui an. Din pacate, cetatenii sunt obligati sa asiste la aceste reprezentatii de prost gust pe scena politica romaneasca, cum intreaga suflare a baronilor PSD, cu fantomele conduse de Oprea si Voiculescu, ii cer rand pe rand lui VICTOR PONTA sa candideze la presedintie”, a mai adaugat deputatul PNL.

Sursa foto: gandul.info