GIGEL STIRBU: PSD arunca milioane de euro pe afise electorale, in timp ce romanii stau cu apa pana la gat

Deputatul PNL, Gigel Stirbu, atrage atentia, intr-un comunicat de presa, ca premierul Victor Ponta a uitat sa guverneze Romania, dupa ce de cateva saptamani “se afla intr-o perpetua campanie electorala atat pentru europarlamentare, cat si pentru campania sa pentru prezidentiale”.

Citeste si: Ponta viseaza la refacerea USL. Vezi reactia lui Crin Antonescu

“Tot poporul roman a observat ca, in ultimele saptamani, dl Victor Viorel Ponta se afla intr-o perpetua campanie electorala: atat pentru europarlamentare, cat si pentru campania sa pentru prezidentiale. Insa a uitat un lucru: ca Romania a ramas neguvernata. La momentul actual, tara este guvernata prin Gabriel Oprea, a carui singura performanta notabila este ca a ridicat tonul la prefecti. Si din nou, Romania e sub ape. Iar Ponta face vizite de lucru, participa la tunsul oilor si face promisiuni desarte”, spune Gigel Stirbu.

Deputatul PNL a facut referire si la sumele exorbitante cheltuite de PSD pe afisele electorale, in timp ce unii dintre romani stau “cu apa pana la gat” si fara nimic din toata avutia stransa de-a lungul vietii.

Citeste si: Antonescu: Tara asta nu trebuie sa mai intre pe mana PSD. PNL e mai puternic ca niciodata

“Ar fi oportun ca diseara, in prime-time, premierul Ponta sa intrebe daca “sunt mandri ca sunt romani” pe cetatenii care au apa pana la gat si carora inundatiile le-au luat toata avutia. Oamenii deznadajduiti se uita spre cer pentru ajutorul divin, dar vad doar afisele si bannerele PSD cu “Mandri ca suntem romani!” pentru ca au avut grija si resurse sa le puna pe fiecare stalp si la fiecare poarta. Aceasta e mandria pesedistilor? Ca ei arunca milioane de Euro pe afise electorale, in timp ce romanii se confrunta cu viiturile?”, a mai spus deputatul Stirbu.

“Sper ca dl. Ponta sa nu-si fi dezumflat barca cu sase-ofiteri putere, cu care a fost in judetul Teleorman, pentru ca s-ar putea sa mai aiba nevoie si acum, pentru inundatiile din aceste zile. Este mult mai usor asa decat sa gaseasca solutii la problemele reale cu care se confrunta romanii si sa guverneze tara”, continua Gigel Stirbu.