GIGEL STIRBU solicita taierea INDEMNIZATIA deputatilor absenti la sedinta de marti

GIGEL STIRBU, presedintele liberal al Comisiei de cultura a Camerei, a SOLICITAT, marti, taierea INDEMNIZATIILOR deputatilor care au absentat la sedinta de marti a CAMEREI DEPUTATILOR, care nu s-a desfasurat din lipsa de cvorum si recuperarea banilor in contul celor care au fost prezenti, informeaza Mediafax.

“Fac un apel la presedintele Camerei Deputatilor, VALERIU ZGONEA, sa furnizeze presei lista deputatilor care nu au fost marti la sedinta Camerei Deputatilor si care a fost SUSPENDATA din lipsa de cvorum. De asemenea, vin cu propunerea ca, celor care au lipsit astazi, sa li se taie INDEMNIZATIA de sedinta si cu sumele recuperate sa fie platite DEPLASARILE deputatilor care au venit astazi la Parlament”, a sustinut Stirbu, intr-un comunicat remis sursei citate.

Citeste si: Birourile Permanente se reunesc in aceasta seara pentru MOTIUNEA de CENZURA initiata de PNL 

GIGEL STIRBU a criticat declaratiile deputatului PSD FLORIN IORDACHE, care a sustinut ca este mai importanta campania pentru europarlamentare decat votul in cazul solicitarii de ARESTARE PREVENTIVA a lui FLORIN POPESCU.

Citeste si: Votul pentru ridicarea imunitatii deputatului FLORIN POPESCU, amanat din nou 

“Nu este normal ca in timp ce sunt programate sedinte la Camera Deputatilor, de plen si in comisii, parlamentarii sa-si fixeze intalniri electorale. In restul saptamanii, deputatii PSD pot organiza tot felul de intalniri cu electoratul, dar nu in ziua in care trebuie votate proiecte de legi si alte solicitari aflate pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor. Din aceste motive, consider binemeritata taierea indemnizatiilor pentru deputatii care au chiulit astazi”, a conchis STIRBU.

Sursa foto: jurnalul.ro