GIGI BECALI a aflat de SITUATIA GRAVA a lui SANMARTEAN si a avut o reactie pe masura

GIGI BECALI, finantatorul echipei STEAUA, a aflat despre situatia foarte grea prin care trece in ultima perioada mijlocasul LUCIAN SANMARTEAN si a reactionat prompt. Conform Fanatik, SANMARTEAN este devastat dupa ce a aflat ca sotiei sale, Maria, i-a recidivat CANCERUL la san, o maladie cu care consoarta “Micului Platini” se confrunta de cativa ani.

Sursa amintita noteaza faptul ca jucatorul trece prin aceasta situatie de cateva saptamani incoace, timp in care toata lumea a crezut ca este vorba de o serie de certuri si tensiuni intre SANMARTEAN si antrenorul COSTEL GALCA. Adevaratul motiv este insa legat de situatia GRAVA in care se afla MARIA SANMARTEAN, sotia mijlocasului luptandu-se cu maladia necrutatoare de trei ani incoace.

CITESTE SI: Memoriile l-ar putea scoate din puscarie pe GIGI BECALI 

Cancerul la san i-a recidivat MARIE SANMARTEAN iar la auzul vestii, GIGI BECALI i-a transmis imediat mijlocasului ca se va ocupa de toate aspectele financiare, dar si ca ii va pune pe subordonatii sai sa se intereseze de tot ceea ce este necesar. Fanatik scrie ca sotia lui SANMARTEAN se va trata la o clinica privata din Austria, acolo unde va fi supusa la un tratament agresiv impotriva cancerului.

CITESTE SI: MOTIVUL pentru care a lipsit LUCIAN SANMARTEAN de la meciul cu RAPID 

In plus, latifundiarul incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba i-a solicitat lui GALCA sa il foloseasca titular pe SANMARTEAN. 

Sursa foto: sport.ro