Procesul lui Gigi Becali pentru contopirea pedepselor a fost amanat pentru 3 septembrie

gigi_becali_

Gigi Becali va ajunge din nou in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti in septembrie, dupa ce magistratii au amanat, vineri, judecarea recursului la contopirea pedepselor pentru data de 3 septembrie.

UPDATE ora 11.30: Procesul lui Gigi Becali pentru contopirea pedepselor a fost amanat pentru data de 3 septembrie. Avocatul sau a declarat ca a solicitat o amanare  deoarece nu a avut timp sa pregateasca apararea. “Am cerut Curtii de Apel sa amane judecarea cazului. N-am cum sa va spun ce urmeaza. Nu stiu ce-o sa fie, o sa vedem. Urmeaza sa pregatesc apararea”, a declarat avocatul Florin Surghe.

De precizat ca Florin Surghe nu a mai facut parte din randul avocatilor care au pregatit cazul latifundiarului, acesta fiind angajat in urma cu trei zile, iar astazi a semnat documentele necesare.

Judecatorul a luat in calcul ca trebuie sa se tina cont de faptul ca este primul termen, si in consecinta cel mai corect este sa se amane cauza. Asadar, Gigi Becali va ajunge din nou in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti in data de 3 septembrie. Latifundiarul si-a mai schimbat din atitudine, daca inainte era revoltat la deciziile luate de avocati, de aceasta data a dat din cap ca este de acord cu amanarea. 

————————–

Astazi se judeca recursul la decizia Tribunalului  Bucuresti de a acorda un spor de 6 luni la pedeapsa primita de Becali. Pana la ora 10.00, dosarul nu a fost inca luat in discutie in sala de judecata. Verii sai, Virgil si Victor Becali, se afla la Curtea de Apel pentru a-l sustine pe Becali. Aparatorii lui Gigi Becali sustin ca acest spor de 6 luni este prea mare. Ramane de vazut ce declaratii va face latifundiarul in fata magistratilor.

Judecatorii Curtii de Apel au respins, miercuri, cererea de eliberare prin care latifundiarul din Pipera spera sa fie pus in libertate pentru trei luni. Judecatorii au decis ca argumentele patronului si presedintelui de la Steaua nu sunt destul de puternice.

Cererea sa a fost calificata drept NEFONDATA, intrucat, au apreciat judecatorii, nici afacerile lui Gigi Becali, nici echipa Steaua nu sunt in pericol, existand oameni imputerniciti de acesta pentru a se ocupa de problemele clubului Steaua.

Avocatii lui Becali spusesera judecatorilor ca jucatorii de la Steaua sunt hotarati sa plece de la echipa, daca nu isi vor negocia contractele direct cu Gigi Becali.