Gigi Becali a angajat-o pe Maria Vasii, avocata lui Cioaca

Latifundiarul Gigi Becali vrea cu orice pret sa iasa de dupa gratii si pentru asta actioneaza pe toate caile astfel incat sa-si mareasca sansele de eliberare. Gigi Becali a mers miercuri dimineata la Tribunalul Constanta, unde se judeca cererea sa de intrerupere a pedepsei, prilej cu care s-a aflat ca a angajat-o pe Maria Vasii, avocata lui Cristian Cioaca.

Maria Vasii a declarat, inainte sa intre la proces, ca spera sa obtina intreruperea pedepsei pentru Gigi Becali si s-a declarat optimista ca acesta va putea fi operat la coloana vertebrala. Raportul medicilor legisti care au verificat documentele medicale si starea de sanatate a lui Becali a confirmat ca acesta are nevoie urgenta de o interventie chirurgicala. 

Astazi, Gigi Becali nu a fost de acord cu niciun chip fie operat in Romania si le-a spus judecatorilor ca se simte discriminat. De cealalta parte, procurorul sustine ca cererea lui de a i se intrerupe pedeapsa este nefondata si ca latifuniarul poate fi operat in spitalele din tara.

Citeste si: Gigi Becali are nevoie urgenta de operatie

Raportul intocmit de expertii in medicina legala a fost predat judecatorilor, care vor lua o decizie in ceea ce priveste operatia latifundiarului din Pipera.

Finantatorul Stelei are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a fost condamnat, in 20 mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul “Valiza” si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.

Becali a fost incarcerat la Penitenciarul Jilava pana in 29 octombrie, cand a fost transferat la Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta, dupa ce Administratia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia.

El a depus, in timpul detentiei, cereri de permisie sau de invoire pentru a participa la unele evenimente in familie, precum si o cerere de intrerupere a pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i insa respinse.