GIGI BECALI a anunta SCHIMBARI MAJORE la STEAUA: Intram intr-o NOUA ERA!

Finantatorul STELEI, GIGI BECALI, a anuntat duminica seara, dupa finala CUPEI ROMANIEI, ca STEAUA se pregateste de o vara cu SCHIMBARI MAJORE.

“Nu e nicio descatusare. Sunt bucuros ca am luat campionatul de trei ori la rand fiind in puscarie! Si fara mana mea dreapta, Mihai Stoica! Am castigat patru trofee acum, ca nu avem cu cine sa jucam Supercupa! De acum incepe o noua era la Steaua! Nu ma mai gandesc la grupe in Liga Campionilor! Imi dau cuvantul de onoare ca ma gandesc direct la primavara europeana in Liga! Asta inseamna sase, sapte jucatori adusi! Asta in seamna ca dam afara vreo trei, patru!”, a declarat GIGI BECALI la finalul meciului.

Citeste si: FINALA CUPA ROMANIEI: STEAUA a castigat TROFEUL, dupa 3-0 cu UNIVERSITATEA CLUJ

GIGI BECALI a mai declarat ca nu regreta ca va renunta la serviciile antrenorului Constantin Galca, subliniind ca la echipa ros-albastra este nevoie de disciplina de fier, iar asta va face MIREL RADOI.

Citeste si: FINALA CUPA ROMANIEI: UNIVERSITATEA CLUJ – STEAUA 0-3 (0-1) LIVE TEXT / Ros-albastrii castiga si fac TRIPLA ISTORICA

“Nu-mi pare rau de Galca, de ce sa-mi para rau? La fotbal nu este cu parutul rau. E vorba de contract. Cand expira contractul, salutare. Ii dau cat scrie si La revedere. Eu sunt corect, dau banii. Ii fac o multumire publica lui Costel, pentru cele trei trofee. Ce vreau eu sa fac la Steaua trebuie altceva, trebuie disciplina de fier, asta va face Mirel Radoi. Cu Galca zic ca ne-am ajutat reciproc. Daca nu aveam incredere in Mirel Radoi, nu-l luam. Vor veni sase-sapte jucatori, dar nu stiu exact cine, pentru ca daca se vor cere bani multi pe ei, nu o sa-i dau”, a declarat GIGI BECALI.

Sursa foto: prosport.ro