Gigi Becali a anunțat când îl va da afară pe Nicolae Dică de la FCSB

Finanțatorul Gigi Becali a anunțat, luni, când îl va da afară pe tehnicianul FCSB, Nicolae Dică. Antrenorul roș-albaștrilor a aflat în ce condiții va fi dat afară de patronul echipei din Berceni.

Finanțatorul grupării roș-albastre a anunțat că mai are încredere în Nicolae Dică până la finalul campionatului. Totuși, dacă FCSB nu va câștigă titlul, Dică va fi îndepărtat de la echipa, a anunțat Becali.

“Despre Dică vorbim numai la finalul sezonului. A câștigat campionatul? Poftim contractul, semnează-l! Dacă nu a câștigat campionatul, îi strâng mâna, îi mulțumesc și îi spun ‘Du-te, tată, mergem mai departe cu altcineva!'”, a explicat Becali la postul  Pro X.

Becali a precizat motivul pentru care nu vrea să renunțe la Dică acum. “Omul a calificat echipa în primăvară europeană, n-ai cum să faci asta, să-l dai afară că a pierdut două meciuri. Trebuie să fii criminal să-l dai afară când omul este în obiectiv”, a mai spus Becali.

Nicolae Dică a preluat FCSB în vara acestui an, după ce reușise să o promoveze pe SCM Pitești în Liga 2. FCSB a ajuns în primăvară Europa League și se află pe locul doi în Liga 1. Insă de trei partide, roș-albaștrii au înfrângeri pe linie, în campionat și Europa League.

Sursa foto: sport