GIGI BECALI a anuntat noul OBIECTIV al STELEI

Finantatorul Stelei GIGI BECALI pare sa-si fi luat gandurile de la titlu, dupa evolutiile oscilante ale ros albastrilor in debutul anului 2016. Totusi, latifundiarul din Pipera este optimist ca echipa sa va merge in Champions League sezonul viitor, chiar si de pe locul 2, informeaza postul de televiziune DigiSport.

“Nici nu ma mai gandesc la titlu. Nu tine de mine. Daca merit campionatul, Dumnezeu mi-l da! Oricum, imi da locul 2 si ma duc in Liga Campionilor de pe locul 2. Cei care iau campionatul nu se duc in grupele Champions League, cum a facut Dinamo”, a declarat GIGI BECALI, potrivit celor de la DigiSport.

CITESTE SI: CUPA LIGII: STEAUA – ASTRA 1-0 (0-0) / DETINATOAREA TROFEULUI SE IMPUNE LA LIMITA IN PRIMA MANSA A SEMIFINALELOR

STEAUA BUCURESTI este acum la 6 puncte de liderul ASTRA GIURGIU, in play-off, urmand sa se joace marele meci intre cele doua, duminica seara cu incepere de la 20.30 pe arena „NICOLAE DOBRIN” din Pitesti. O victorie a campioanei en-titre este obligatorie in ideea ca STEAUA BUCURESTI sa mai pastreze sanse teoretice la titlu, fiind obligata sa castige si returul de la Giurgiu, tot din play-off.

Sursa foto: sport