GIGI BECALI a anuntat NUMELE celor doi ANTRENORI care se “bat” pentru postul lui GALCA

STEAUA BUCURESTI mai are de disputat 4 „finale” in incheierea sezonului actual, doua meciuri in LIGA I si partidele deznodamant din ultimul act al CUPEI LIGII LIGII si CUPEI ROMANIEI.

Soarta antrenorului COSTEL GALCA depinde de aceste patru dispute capitale, dar si de rezultatul unor eventuale tratative pentru prelungirea intelegerii pe care o are cu gruparea din Ghencea si care expira in aceasta vara.

GIGI BECALI a oferit un interviu pentru Ziarul Ring in care a explicat care sunt conditiile in care GALCA ar putea continua la echipa, dar si care sunt variantele de inlocuitor ale acestuia.

CITESTE SI: ADIO GALCA! GIGI BECALI s-a inteles cu o GLORIE a ros-albastrilor 

“Situatia lui COSTEL GALCA depinde daca va cistiga campionatul. Si daca STEAUA ia campionatul, cu GALCA trebuie sa negociem, pentru ca ii expira contractul.

GALCA trebuie sa stea la masa tratativelor. Daca nu mai ramine, pe lista sunt LAURENTIU REGHECAMPF si MIREL RADOI. Ori COSMIN OLAROIU cu MIREL RADOI, ori LAURENTIU REGHECAMPF singur”, a dezvaluit finantatorul STELEI, GIGI BECALI.

In ciuda faptului ca se afla pe lista SCURTA de antrenori care l-ar putea inlocui pe COSTEL GALCA pe banca tehnica a STELEI , LAURENTIU REGHECAMPF este taxat de GIGI BECALI dupa perioada petrecuta in Arabia Saudita.

“Eh, vedeti-va de treaba, ca lui REGHE i s-au taiat aripile. Si-a dat seama ca STEAUA l-a ridicat. LAURENTIU REGHECAMPF a fost mare antrenor pentru ca i-am facut eu echipa, i-am adus jucatori buni si de-aia.

CITESTE SI: FINALA CUPEI LIGII, 20.00, Digi Sport, Dolce Sport: STEAUA si PANDURII isi disputa TROFEUL

Ca si tu, REGHECAMPF, ai stofa de antrenor, ai, dar inca nu esti mare antrenor sa faci din rahat bici. Din rahat bici face Mourinho, care a luat cu Porto Liga Campionilor.

Ala face din rahat bici. Sau care a luat cu Inter Milano Liga Campionilor contra Barcelonei. Cu tactica lui si cu mintea lui. Dar tu nu esti inca, mai stai putin asa”, a declarat GIGI BECALI pentru Ziarul Ring.

Sursa foto: sport.ro