GIGI BECALI a anuntat primul transfer la STEAUA din aceasta vara si alte doua PLECARI

Finantatorul echipei STEAUA BUCURESTI, GIGI BECALI, a anuntat, marti seara, prima achizitie facuta de ros-albastri in aceasta perioada de mercato. Fosta campioana din Liga I a semnat un contract cu atacantul BOJAN GOLUBOVIC, adus liber de contract de la CSMS Iasi, informeaza postul de televiziune Dig Sport.

“BOJAN GOLUBOVIC este rezolvat, totul s-a incheiat cu el”, a spus GIGI BECALI pentru sursa citata. GOLUBOVIC, in varsta de 32 de ani, a marcat 10 goluri pentru CSMS Iasi in acesta sezon. GOLUBOVIC este al treilea bosniac care va imbraca tricoul STELEI dupa Boris Keca si Slavisa Mitrovic. 

CITESTE SI: STEAUA IL VA TRANSFERA PE ATACANTUL PREFERAT DE MM STOICA

GIGI BECALI a mai precizat ca STEAUA BUCURESTI va aduce in perioada urmatoare inca un atacant brazilian din Portugalia, al carui nume nu l-a oferit.

“Mai suntem in tratative cu un atacant din Portugalia. Nu sud-coreeanul, altul, un brazilian. Vine liber, suntem aproape sa il luam pentru ca am negociat cu el. Mihai Stoica si Reghecampf au garantat pentru el”, a conchis GIGI BECALI.

La capitolul plecari, latifundiarul din Pipera a anuntat ca fundasul central CATALIN CARP si-a reziliat contractul, urmand ca si THAER BAWAB sa plece in zilele urmatoare.

Sursa foto: sport