Gigi Becali a dat afară 5 jucători în aceeași zi! Urmează alți doi

Gigi Becali a scăpat de 5 fotbaliști dintr-un foc! După ratarea titlului din Liga I, finanțatorul echipei FCSB a anunțat că astăzi, marți, Valentin Crețu, Iulian Cristea, Joonas Tamm, Boban Nikolov și Billel Omrani au semnat rezilierea contractelor.

”Tamm, la revedere, am încheiat cu el. Am încheiat cu Tamm, cu Cristea, Omrani, Boban Nikolov, Crețu. Am încheiat contractul cu ei. La Cristea mi-e teamă că îl ia Hagi și îl face fotbalist. El face fotbaliști din nimic. Tu n-ai văzut? Până la urmă, o să le pun clauze, că le dau drumul liber, dar n-au voie să meargă la Farul. Glumesc, să se ducă băiatul. Dawa are contract. Ce pot să-i fac? Rămâne, dar vom angaja pe cineva care să-i spună să paseze, să nu-i fie frică. Dawa e puternic și ne bazăm pe el”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Alți doi fotbaliști au deja bagajele făcute și urmează să plece de la FCSB. Deian Sorescu, împrumutat de la Rakow până la finalul sezonului, și Răzvan Oaidă, în schimbul căruia cere, însă, o sumă de bani. ”Cu Oaidă nu, vreau ceva bani pe el, 100.000 sau 200.000 de euro”, a mai precizat Gigi Becali pentru sursa citată.

Sursa foto: sport