GIGI BECALI a dat afara un jucator de calibru adus la STEAUA in aceasta iarna

GIGI BECALI, finantatorul echipei STEAUA BUCURESTI, a anuntat, imediat dupa meciul castigat de ros-albastrii cu Astra Giurgiu, scor 2-0, ca a hotarat sa dea afara unul dintre jucatorii pe care i-a adus la echipa in aceasta iarna.

Potrivit spuselor lui GIGI BECALI, STEAUA BUCURESTI s-a despartit de neamtul TIMO GEBHART. Decizia a fost luata din cauza jocurilor slabe facute de TIMO GEBHARTsi a vietii extrasportive pe care acesta o are.

“TIMO GEBHART nu mai e jucatorul STELEI BUCURESTI. Mai are o luna, doua si pleaca in Germania. Sa fie sanatos. Nu e jucatorul Stelei, n-are nicio legatura cu acest club”, a spus GIGI BECALI la postul Romania TV.

TIMO GEBHART a fost adus la STEAUA BUCURESTI in aceasta iarna si a semnat doua contracte: unul pana in vara si celalalt pe doi ani. Fost jucator in Bundesliga, la Stuttgart si Nurnberg, TIMO GEBHART s-a remarcat mai mult prin viata extrasportiva pe care a dus-o in saptamanile petrecute in Romania. GEBHART a evoluat pentru STEAUA in patru partide avand cifre sub asteptari: 55 de minute jucate, 0 goluri, 0 pase de gol.

Sursa foto: sport