Gigi Becali a dezvaluit, din puscarie, cati bani sunt in conturile Stelei ! Vezi mesajul lui Becali

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a dezvaluit, din puscarie, cati bani sunt in prezent in conturile Stelei si ce suma urmeaza sa mai intre.

Clubul Steaua a publicat astazi, pe contul oficial de Facebook al echipei, o reactie la informatiile aparute in ultima perioada, cum ca Gigi Becali a retras deja din conturile clubului banii intrati din participarea in Liga Campionilor si pe cei din transferul lui Vlad Chiriches. Comunicatul postat este indreptat spre Dumitru Dragomir, oficialii Stelei sustinand ca in conturile clubului sunt in prezent 10 milioane de euro si urmeaza sa intre inca 20 de milioane de euro.

“Raspunsul lui George Becali pentru Dumitru Dragomir! Aflat in detentie la Penitenciarul Jilava, George Becali a facut un apel la FC Steaua pentru a transmite raspunsul sau la afirmatiile lui Dumitru Dragomir, conform caruia clubul nostru nu mai detine lichiditati in conturi. Acesta ii informeaza pe presedintele LPF si pe toti suporterii Stelei ca in conturile clubului nostru se afla aproximativ 10 milioane de euro, urmand ca, in perioada urmatoare, sa se adauge alte 20 de milioane de euro, bani care vor proveni din drepturile de participare in UEFA Champions League, drepturile de televizare din Liga 1, market-pool UEFA Champions League, parcursul echipei in competitiile europene, vanzari de bilete, transferuri etc”, arata comunicatul postat pe pagina oficiala de Facebook a Stelei.

Sursa foto: realitatea.net