GIGI BECALI a dezvaluit numele celor 6 jucatori cu care NEGOCIAZA: Unul este de la AS ROMA

Finantatorul Gigi Becali a dezvaluit, luni seara, ca negociaza aducerea a sase jucatori la echipa pe care patroneaza. Unul dintre ei este Constantin Budescu, despre care Becali spune ca este aproape rezolvat.

“Cu Budescu in mare am rezolvat, urmeaza sa discute marti cu chinezii. Ii mai dau ei trei salarii si apoi semneaza cu noi”, a spus Becali la postul de televiziune Digi Sport. In ceea ce priveste intaririle din defensiva, Becali a precizat ca negociaza cu Piotr Celeban (Slask Wroclaw) si Mihai Balasa (21 ani, AS Roma).

“Primul fundas central cu care negociem este Celeban, iar al doilea este un roman care joaca in strainatate, e vorba de Balasa. El o sa vina imprumut”, a completat Becali. De asemenea, Becali mentioneaza ca negociaza si cu fundasul dreapta Alexandru Matel de la Dinamo Zagreb.

“Pentru Matel am oferit 300 de mii de euro, iar ei au cerut 1 milion de euro. I-am zis lui Matel sa le spuna sa scada suma. Eu cand dau 1 milion pe un jucator si vreau sa scap de el, il dau pe 100 de mii de euro”, a adaugat Becali.

Totodata, Becali a anuntat ca luni a facut o noua oferta pentru Junior Morais si Filipe Teixeira de la Astra. Pentru cei doi, Becali a oferit 300 de mii de euro si asteapta raspunsul celor de la Astra.

Sursa foto: sport