Gigi Becali a dezvăluit pactul pe care îl are cu antrenorul Nicolae Dică

Gigi Becali a dezvăluit, joi, că a făcut un pact cu antrenorul Nicolae Dică, după ce la finalul meciului de la Craiova a anunțat că nu-i poate oferi libertate acestuia. Latifundiarul a mărturisit că a fost sunat de Dică și, din câte se pare, antrenorul i-a cerut să nu mai facă publică implicarea sa la echipă.

“Cu Dică am vorbit la telefon. Mi-a cerut niște chestii și am fost de acord. Am discutat și am fost de acord. Eu spun adevărul, că să știe publicul. Au dreptul asta oamenii, dar n-au dreptul să se bage. Vin mii, sute de kilometri să o vadă pe FCSB, sunt corect cu ei, le zic adevărul”, a spus Becali la PRO X.

Nicolae Dică a preluat-o pe FCSB în vara anului trecut, însă este văzut mai degrabă un paravan, având în vedere că Gigi Becali spune că decide tot ce se întâmplă la echipă. Ultimul exemplu de acest gen s-a întâmplat în meciul dintre U Craiova și FCSB. Roș-albaștrii conduceau la pauză cu 1-0, dar Becali a decis să-l scoată pe Florin Tănase și să-l introducă pe Olimpiu Morutan.

Dică s-a conformat, a făcut această schimbare, apoi a mai primit un telefon din lojă și l-a trimis pe teren și pe Teixeira în locul lui Ovidiu Popescu. Craiova a câștigat în cele din urmă meciul, iar la final Dică s-a plâns că nu are suficientă libertate.

Sursă foto: sport