Gigi Becali a făcut anunțul: Gata, am luat un fundaș central! Pe cine vrea să vândă cu 7 milioane de euro

Gigi Becali a dezvăluit, joi, că FCSB a transferat un fundaș central, dar nu a dat numele jucătorului. În plus, patronul roș-albaștrilor a dat detalii despre mutările pe care le va face în iarnă și despre vânzarea atacantului francez Harlem Gnohere, 31 de ani.

“Am luat un fundaș central. O să vedeți în iarnă. Nu are rost să vorbim acum. Iau doi fundași centrali. Nu am găsit atacantul, dar sigur îl iau. Harlem Gnohere nu știu dacă pleacă. Dacă dă cineva 7 milioane, pleacă. Dacă nu, va rămâne aici”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Fundașii centrali de meserie din lotul FCSB sunt Mihai Bălașa și Bogdan Planici, iar de-a lungul sezonului Dică i-a mai folosit pe acest post pe mijlocașii Lucian Filip și Dragoș Nedelcu și pe fundașii stânga Marko Momcilovici și Junior Morais.

Iulian Cristea, cea mai probabilă alegere

Cel mai probabil, Gigi Becali se referă la Iulian Cristea, 24 de ani, care intră în ultimele 6 luni de contract cu Gaz Metan Mediaș. Fotbalistul are peste 100 de meciuri în tricoul lui Gaz Metan atât în Liga 1, cât și în eșalonul secund. A marcat și de 5 ori și este pe placul lui Gigi Becali, dar și al lui Mihai Stoica, scrie gsp.ro.

Sursa foto: sport