GIGI BECALI a facut o sedinta de urgenta la Steaua dupa infrangerea cu Schalke ! Vezi ce i-a transmis lui Reghecampf

Patronul Stelei, Gigi Becali, a purtat o discutie cu Laurentiu Reghecampf, tehnicianul echipei ros-albastre, lamurind unele probleme.

Gigi Becali este alarmat de conflictele tot mai dese izbucnite la Steaua dupa infrangerea cu Schalke 04, din grupa E a Lgiii Campionilor, si a purtat o discutie de jumatate de ora cu Laurentiu Reghecampf, scrie ziare.com. Antrenorul Stelei a dezvaluit ca Gigi Becali i-a cerut sa puna capat conflictului cu Anghel Iordanescu. Totodata, Becali s-a aratat dezamagit de reactiile “Generalului” la adresa lui Reghecampf.

“Am avut o discutie de mai bine de 30 de minute cu patronul echipei. El urmareste foarte atent ce se intampla, urmareste toate declaratiile. Mi-a spus ca isi da seama incet-incet de fiecare si ca ii pare rau, ca este dezamagit de unii oameni. Mi-a spus ca trebuie sa fiu mandru de ce am realizat. E pacat ca acei oameni care ii sunt prieteni isi dau cu parerea. Era foarte dezamagit de acest lucru”, a dezvaluit Reghecampf la Digi Sport.

Reghecampf a mai precizat ca patronul echipei este in continuare optimist ca Steaua va ajunge in primavara Ligii Campionilor. “Patronul mi-a mai spus ca e sigur ca ne vom califica in primavara Ligii Campionilor. Si eu cred acelasi lucru pentru ca stiu ce echipa avem. Sa ma critice? Nu, nu m-a criticat! Mi-a zis ca are mare incredere in ceea ce facem!”, a adaugat Reghecampf.