Gigi Becali a făcut un scandal monstru pe aeroportul Otopeni! A agresat un europarlamentar

Gigi Becali l-a amenințat și înjurat, luni, pe europarlamentarul Cristian Preda, după ce acesta l-a numit “pușcăriaș”, în timp ce amândoi se aflau pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni.

Europarlamentarul a povestit, luni, pe pagina personală de Facebook, că Gigi Becali l-a amenințat, înjurat și lovit în geanta pe care o purta, după ce a auzit că Preda l-a făcut “pușcăriaș”. “Scene oribile la Otopeni, la plecarea spre Strasbourg. Îl văd pe Gigi Becali trecând pe la poarta de protocol. Îl întreb pe ofițer de ce trec pușcăriații pe acolo. Becali aude și începe să înjure că la ușa cortului.

Mă urmărește prin aeroport amenințându-mă și urlând porcării de nereprodus. Apoi trage un șut în geanta pe care o port pe umăr. Grapini (PPU) și Busoi (PNL) îl îmbrățișează. Scap de marțafoi zicțndu-i că voi chema poliția”, a scris Cristian Preda pe rețeaua socială. Potrivit Antena3, Becali i-a spus europarlamentarului că “dacă nu te băga Băsescu pe liste, mureai de foame, și l-ai trădat imediat”.

“Cheamă poliția încoa’, să spun la poliție. Dacă nu te băga Băsescu pe liste, mureai de foame și l-ai trădat imediat. Ca să-ți arăt eu ție ca să mai faci lumea pușcăriaș că na, ești europarlamentar. Că ești europarlamentar, faci lumea pușcăriaș”, sunt cuvintele lui Becali. Preda i-a răspuns: “Judecătorul v-a zis! De ce va enervați pe mine? Vedeți-vă de Steaua!”.

Sursa foto: realitatea