GIGI BECALI a fost intr-o “vizita fulger” la DNA CRAIOVA

GIGI BECALI, finantatorul echipei STEAUA BUCURESTI, s-a prezentat joi la sediul DNA Craiova, acolo unde a fost citat de procurorii anticoruptie. Latifundiarul din Pipera a fost insotit la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) din Banie de aghiotantul sau, fostul fotbalist Ionut Lutu, informeaza postul de televiziune DigiSport .

Potrivit sursei citate, GIGI BECALI trebuie sa dea lamuriri in cazul transferului atacantului oltean MIHAI COSTEA de la UNIVERSITATEA CRAIOVA la STEAUA BUCURESTI, in acest dosar Adrian Mititelu avand calitatea de suspect.

CITESTE SI: GEORGE BECALI VA FI REAUDIAT IN DOSARUL LUI PUIU POPOVICIU

“Sunt acuzat ca am pagubit ANAF prin acordul de transfer incheiat de subsemnatul in 23 martie 2011 in ceea ce priveste jucatorul COSTEA MIHAI ALEXANDRU de la FC UNIVERSITATEA CRAIOVA la FC STEAUA BUCURESTI. Infractiunea de sustragere de sub sechestru are in vederea asa zisa prejudiciere a Statului Roman, iar fapta de Inselaciune vizeaza prejudiciul pe care l-as fi creat clubului FC STEAUA BUCURESTI”, anunta chiar Mititelu in urma cu zece zile, atunci cand si el a fost citat la DNA.

GIGI BECALI nu a facut nicio declaratie pe marginea acestui dosar, insa faptul ca s-a prezentat la audieri fara avocat poate insemna si ca el este doar martor in cazul de fata. Transferul lui MIHAI COSTEA a fost unul dintre cele mai dezastruoase efectuate de Becali la Steaua, acesta fiind platit un an si jumatate fara sa joace. Ulterior, MIHAI COSTEA a parasit echipa liber de contract.

Sursa foto: sport