Gigi Becali a gasit solutia de a fi liber!

Gigi Becali va putea sa iasa aproape zilnic din inchisoare! Si asta pentru ca a obtinut dreptul de a lucra pentru orice institutie care va face un contract cu penitenciarul!

Nu e singura veste excelenta pentru Gigi Becali! Va avea acces si la telefonia mobila 24 din 24 ore! Anuntul a fost facut de presedintele Stelei, Valeriu Argaseala:

“Gigi m-a sunat si mi-a transmis ca domnul avocat a dezinformat. Mi-a spus ca in situatia de acum poate lua telefonul de la poarta si merge la orice institutie care incheie un contract cu Penitenciarul. Si la Steaua poate lucra, sau la clubul lui Gica Hagi.

Dimineata poate pleca la locul de munca neinsotit, presteaza munca si apoi seara se intoarce in penitenciar. Nu mai vrea la Jilava si o sa mearga din nou la Poarta Alba, dar in acest regim. A fost foarte bucuros sa auda decizia magistratilor. Sectia unde este inchis acum in Penitenciar are detinuti numai in regim deschis. Deci exista si acest regim la Poarta Alba. Va fi liber sa se anjageze la un club de fotbal sau intr-o comisie la Senat”, a declarat Argaseala la Sport.ro.

Magistratii au decis azi ca Gigi Becali sa aiba un regim de detentie deschis. Patronul Stelei are de ispasit o pedeapsa de 3 ani si jumatate.

Pana in prezent, Becali a executat 201 zile de inchisaore in regim inchis.