Gigi Becali a încercat să transfere în vară doi fotbaliști care au explodat în acest sezon în Liga I

Gigi Becali a încercat în vară să transfere la FCSB doi fotbaliști de la Gaz Metan Mediaș. Finanțatorul roș-albaștrilor a fost dat de gol de Cristi Pustai, oficialul găzarilor din Mediaș.

Darius Olaru și Carlos Fortes au fost ofertati de către patronul FCSB, numai că Mediasul a decis să țină jucătorii încă cel puțin jumătate de an.

“Tot de la FCSB am avut oferta pentru el (pentru Fortes – n.red.), așa cum a fost și în cazul lui Olaru. Poate în iarnă îl vom vinde pentru o sumă bună. Din păcate, Fortes este al nostru pentru 2 ani, dar nu îl deținem în totalitate și nu vom păstra toți banii. Avem 60% din drepturile lui, 35% are Braga și 5% un alt club”, a declarat antrenorul “găzarilor”, Cristi Pustai, pentru ProSport.

Citește și: GIGI BECALI I-A HOTĂRÂT SOARTA ANTRENORULUI NICOLAE DICĂ

Darius Olaru are 20 de ani și este unul dintre tinerii de mare perspectivă din fotbalul românesc. În acest sezon a preluat tricoul cu numărul 10 la Gaz Metan Mediaș. Carlos Fortes are 23 de ani și a surprins pe toată lumea cu debutul de sezon excelent pe care îl are la Mediaș. Masiv și neașteptat de tehnic, Fortes este un atacant impunător, care se poate impune în duelurile unu la unu.

Rămâne de văzut dacă FCSB își va menține interesul pentru cei doi jucători și în perioada de mercato din această iarnă.

Sursă foto: sport