GIGI BECALI a lansat un ATAC VIOLENT la adresa gloriilor STELEI in frunte cu LACATUS

Omul de afaceri GIGI BECALI a lansat un ATAC VIOLENT  in directia a trei foste mari glorii din istoria clubului STEAUA BUCURESTI. FINANTATORUL l-a luat primul in colimator pe MARIUS LACATUS, omul care conduce sectia de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei, informeaza jurnalistii de la Prosport.

Becali sustine ca Lacatus a revenit in Romania doar pentru a incasa un salariu mare de la CSA Steaua si il acuza ca este manipulat. “Marius Lacatus nu stie nimic, e manipulat. Il inteleg, s-a dus in Spania si a cheltuit foarte mult pe acolo, acum s-a dus la CSA sa manance si el o paine, a venit sa ia si el 3-4 mii euro pe luna, saracul.

CITESTE SI: LOVITURA FATALA! ARMATA in acuza de FALS pe BECALI – DOCUMENTE OFICIALE!

Probabil Lacatus beneficiaza de ceva avantaje acolo. Dar tot ce e necurat niciodata nu are izbanda. Dumnezeu scoate totul la lumina, astea sunt lucruri satanice”, a spus Becali, citat de ProSport. A venit apoi randul a doi dintre campionii Europei din 1986, Adrian Bumbescu si Lucian Balan, sa fie umiliti de patronul FCSB.

“M-a deranjat atitudinea lui Bumbescu. Venea la palat si cersea 2.000 de euro. Venea cu Balan, Dumnezeu sa-l ierte, si cerseau bani. L-am angajat si le ziceam oamenilor ce daca e betiv? El le spunea familiilor care aveau copii la clubul meu sa se duca la CSA, la Boroi”, a mai spus Becali pentru sursa citata.

CITESTE SI: CURTEA de APEL a decis: Echipa lui GIGI BECALI nu se mai poate numi STEAUA BUCURESTI! REACTIA LUI MARIUS LACATUS! 

Sursa foto: prosport