Gigi Becali a luat inca o decizie surprinzatoare. Vezi la ce va renunta latifundiarul

Gigi Becali, finantatorul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, incarcerat la penitenciarul Poarta Alba a luat inca o decizie care tradeaza faptul ca are probleme financiare. Becali a hotarat sa isi vanda Palatul situat pe Aleea Alexandru din Capitala, anunta Fanatik.

Sursa citata anunta ca Becali vrea sa-si vanda Palatul din centrul Bucurestiului pentru suma de 10 milioane de euro. Cumparat cu 7 milioane si transformat in sediu neoficial al clubului, Palatul din Aleea Alexandru e locul in care s-a scris istoria recenta a Stelei. Acolo au fost prezentati antrenori, au fost sarbatorite succesele echipei si s-au tinut conferintele de presa saptamanale ale lui Becali. Conform sursei amintite, acesta ar fi primul pas facut de Becali in directia retragerii definitive din viata publica, dar si un semn al problemelor financiare pe care le are Becali.

“Palatul si Steaua sunt ultimele lucruri la care ma gandesc vreodata sa renunt”, anunta Becali acum cativa ani, in momentul in care suporterii il contestau si ii cereau sa cedeze conducerea clubului.

Sursa foto: realitatea.net