Gigi Becali a participat la Sfanta Liturghie, oficiata de calugarii de la Muntele Athos

Gigi Becali a participat, duminica, la slujba oficiata la biserica de la Penitanciarul Rahova. La Sfanta Liturghie, oficiata de preotul capelan al lacasului de cult si de doi reprezentati ai Bisericii Ortodoxe Romane, au participat si doi caugari veniti de la Muntele Athos. La slujba au participat alte 85 de persoane private de libertate. 

Desi 12 calugari au venit, sambata, special pentru Gigi Becali si au incercat sa-l viziteze la penitenciar, ei nu au reusit deoarece nu aveau aprobarile necesare. Pana la urma au facut mai multe cereri si li s-a ingaduit sa participe la slujba de duminica oficiata la biserica inchisorii.

Gigi Becali isi petrece majoritatea timpului in rugaciune, potrivit avocatului sau. Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare in dosarul privind schimbul de terenuri cu MApN.

Reamintim ca 10-12 calugari au sosit, sambata, la Bucuresti, pentru a-l sustine pe Gigi Becali, cel care i-a ajutat cu bani in mai multe randuri. Calugarii au cerut sa il vada pe Gigi si sa se roage pentru el la slujba care va avea loc duminica la biserica inchisorii.

Foto: RTV