GIGI BECALI a plusat pentru transferurile a doi jucatori de la VIITORUL! SUMA este URIASA

Finantatorul Gigi Becali e la un pas sa dea o adevarata lovitura pe piata transferurilor. Dupa ce l-a adus pe Constantin Budescu de la Astra Giurgiu, patronul FCSB negociaza cu Gica Hagi transferurile fotbalistilor Florinel Coman si Dragos Nedelcu.

3.5 milioane de euro ar fi ultima oferta facuta de Becali pentru cei doi jucatori ai campioanei Romaniei, cu 500.000 de euro mai mult decat prima oferta trimisa la Ovidiu, informeaza presa de specialitate din Romania.

Dupa ce-a marit oferta, finantatorul “ros-albastrilor” e convins ca la FCSB va ajunge cel putin unul dintre cei doi. “Am oferit mai mult, dar nu vreau sa vorbesc despre transferuri ca se supara Hagi. Si asa suntem in situatia asta cu TAS-ul, poate are si el calculele lui, nu vreau sa vorbesc. Bine, eu zic ca pe unul dintre ei sigur il transferam, sa vedem acum”, a spus Becali la postul de televiziiune Sportro.

Florinel Coman (19 ani) evolueaza ca atacant sau extrema dreapta sau stanga, iar in sezonul trecut a marcat 9 goluri si a oferit 10 asisturi in cele 32 de partide disputate pentru Viitorul. Dragos Nedelcu (20 de ani) evolueaza ca mijlocas la inchidere, iar sezonul trecut a disputat 30 de meciuri si a marcat 1 gol.

Sursa foto: sport