Gigi Becali a pus ochii pe un mijlocaș de la naționala de tineret a României

Gigi Becali este interesat de transferul unui dintre cei mai promițători mijlocași români. Finanțatorul lui FCSB a întrebat de Răzvan Oaidă, după cum a dezvăluit patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime.

“Da, este adevărat, Gigi m-a întrebat de el. O să vedem ce va fi pe viitor. Ce pot să va spun este că Răzvan Oaidă este un fotbalist extraordinar, care poate juca atât că număr 6, cât și că număr 8! Dacă se va pregăti așa cum o face acum, va ajunge un jucător mare al României și la o echipa puternică din străinătate”, a spus Valeriu Iftime pentru Fanatik.

“În momentul de față el joacă la noi nu pentru că este acea regulă, ci pentru că valoarea i-o permite! Are o maturitate uluitoare pe teren, știe să își ambitioneze și motiveze colegii, chiar dacă aceștia sunt mult mai experimentați că el! Este sufletul echipei noastre”, a adăugat Iftime.

În vârstă de 20 de ani, Răzvan Oaidă a trecut pe la Wolverhampton și Brescia înainte de a ajunge la FC Botoșani, în vara anului trecut. Mijlocașul central născut la Petroșani are 10 meciuri jucate în acest sezon, în care a reușit un gol și un asist.

Sursă foto: sport