GIGI BECALI a ramas fara SIGLA si NUMELE STELEI BUCURESTI!

GIGI BECALI a primit, vineri, o LOVITURA GREA! Latifundiarul din Pipera a aflat ca a PIERDUT SIGLA si NUMELE echipei de fotbal STEAUA BUCURESTI.

Numele si sigla echipei de fotbal STEAUA BUCURESTI au revenit in proprietatea Armatei! O certifica “Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci”, informeaza postul Pro Tv.

CITESTE SI: STADIONUL STEAUA va fi modernizat pentru a fi disponibil la EURO 2020 

Conform sursei citate, dupa aproape 9 luni, Clubul Sportiv al Armatei a primit oficial certificatul de inregistrare al marcii Steaua Bucuresti, inclusiv emblema de pe echipamentul clubului de fotbal, inclusiv cele 2 stele care reprezinta cele peste 20 de titluri castigate.

Titularul marcii are drepturi exclusive asupra numelui Steaua Bucuresti. Ofiterii de la clubul sportiv al Armatei vor notifica echipa lui Gigi Becali sa nu mai foloseasca acest nume fara consimtamantul lor. In plus trebuie sa plateasca toate sumele de bani incasate din vanzarea materialelor promotionale.

CITESTE SI: STEAUA-AALBORG 6-0: Campioana din LIGA I are cei mai multi jucatori in echipa etapei din EL. FOTO 

Oficialii clubului din Ghencea spun ca aceasta emblema este a echipei de fotbal. Insa, in cazul in care se va ajunge la interdictii, echipa este pregatita sa-si faca o alta emblema si sa-si schimbe numele. Hotararea definitiva se va da in scurt timp la instanta suprema!

Sursa foto: prosport.ro