Gigi Becali a recunoscut care sunt cele mai mari greșeli pe care le-a făcut de când este patron la FCSB

Gigi Becali a rememorat cele mai mari greșeli pe care le-a făcut în cariera sa de patron la FCSB. Acesta a intrat în fotbal în anul 2003, când a preluat atunci pe Steaua, cum se numea societatea pe atunci, după o înțelegere cu Armata.

Într-un interviu pe care l-a acordat unei televiziuni de sport, Becali a recunoscut care au fost cele mai mari greșeli pe care le-a făcut în cariera sa de patron în Ghencea, iar acum Berceni. “Cea mai mare greșeală pe care am făcut-o, când m-am certat cu Gică Hagi. Și a doua, când am mers cu nasul meu Hagi la TAS pentru titlu”, au fost vorbele lui Gigi pentru televiziunea LookPlus. Hagi a fost doar pentru o scurtă vreme antrenor la Steaua, până în vara lui 2007, reușind totuși să ajungă cu echipa în roșu și albastru în grupele UEFA Champions League.

“Mă bucur că a plecat, chiar dacă eu nu l-aș fi dat afară! Acum mi-e jena să dau ochii cu el. Da, l-am umilit pe Hagi. L-am luat la Steaua, deși nu confirmase la nicio echipă. I-am adus jucători de 10 milioane, doar-doar scot ceva din el. Degeaba!”, a tunat atunci Becali la despărțirea de Hagi.
Pe de altă parte, Becali a fost și întrebat despre cele mai bune decizii luate la FCSB, iar aici a fost categoric și scurt: “Cea mai bună decizie, când l-am adus pe Reghecampf și când a plecat Mirel”, a mai adăugat latifundiarul din Pipera.

Sursa foto: sport