GIGI BECALI a scos 100.000 de euro din buzunar pentru evitarea “ZONEI MORTII”

GIGI BECALI, finantatorul echipei STEAUA BUCURESTI, a fost nevoit sa scoata din buzunar suma de 100.000 de euro dupa ce jucatorii gruparii din Ghencea s-au plans presedintelui Valeriu Argaseala spunandu-i acestuia din urma ca viata le este in pericol daca vor trebui sa zboare prin spatiul aerian al Ucrainei.

STEAUA BUCURESTI urmeaza sa evolueze miercuri in capitala Kazahstanului intr-o partida contand pentru prima mansa a TURULUI III preliminar al LIGII CAMPIONILOR. Elevii antrenorului COSTEL GALCA se vor lupta pentru un loc in play-off-ul LIGII CAMPIONILOR cu echipa campioana din fosta tara sovietica, AKTOBE, informeaza Fanatik.

CITESTE SI: MOTIVUL pentru care a lipsit LUCIAN SANMARTEAN de la meciul cu RAPID 

Speriati de recentele evenimente din UCRAINA, TANASE si compania au solicitat conducerii sa le asigure un avion charter care sa poata ajunge in KAZAHSTAN pe o ruta alternativa, mai costisitoare, dar mai sigura, astfel ca stelistii vor zbura catre ASTANA prin TURCIA, GEORGIA si AZERBAIDJAN evitand astfel spatiul aerian al UCRAINEI.

CITESTE SI: LIGA I: RAPID – STEAUA 1-3 (1-1) / Campioana, victorie fara emotii in Giulesti

STEAUA BUCURESTI va intalni pe AKTOBE miercuri de la ora 18.00, echipa campioana din Liga I fiind prima formatie din ROMANIA care va juca in KAZAHSTAN.

Sursa foto: sport.ro