Gigi Becali a vrut să-l sară din schemă la transferul lui Man și pe vărul Ioan: ”Îl urăște cu patimă!”

Anamaria Prodan a dezvăluit, luni dimineață la GSP Live, că Gigi Becali a încercat să-l sară din schema transferului lui Dennis Man și pe vărul său Giovanni Becali.

Impresarul susține că Gigi Becali a dorit să-l sară din schemă pe Giovanni și să-l vândă pe fotbalist în campionatul din Rusia din dorința de a obține 15 milioane de euro în schimbul internaționalului de 22 de ani.

Conform impresarului, Gigi Becali ar fi preferat să îl vândă pe Dennis Man în Rusia, toată afacerea urmând a fi făcută fără știrea lui Giovanni Becali, pe care patronul de la FCSB îl delegase să-l transfere pe fotbalist la AC Parma în Serie A.

„Gigi Becali îl urăște pe Giovanni cu patimă. Probabil e vorba despre ce afaceri au ei, dar sufletește Gigi Becali nu îl suportă pe Giovanni. În ziua transferului, când deja îmi spusese toate lucrurile astea, noi aveam o problemă. «Cum să facem să tragem încă o zi ca să vină oferta din Rusia?» Dennis Man își dorea să meargă în Rusia la acea mare echipă despre care vorbeam. Nu se comparau nici banii.

Gigi spunea «Tată, nu mă interesează de Giovanni, dacă noi avem o ofertă mai bună din Rusia. Ca să nu mă fac de râs la patronul Parmei, îi spunem doar că jucătorul nu a mai vrut să meargă la Parma, ci în Rusia». Așa a fost, numai că în momentul în care m-a jignit i-am spus «Așa nesimțit ești? eu mă chinui să aduc ofertă din Rusia de 15 milioane de euro și tu mergi la televizor și mă faci pe mine praf?» Chiar sunt tâmpită la infinit, mi-a luat Dumnezeu mințile? Atunci a izbucnit scandalul”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

Conform Gazetei Sporturilor, formația rusă care a fost interesată de Dennis Man este ȚSKA Moscova, clubul din capitala Rusiei dorindu-l pe jucător încă din vara anului trecut când au făcut o ofertă de 12 milioane de euro pentru ”pachetul Man-Coman”, propunere refuzată de Gigi Becali.

Sursa foto: sport