Gigi Becali afla astazi daca va fi pus in libertate pentru trei luni

Gigi Becali va afla, miercuri, daca va fi pus in libertate pentru trei luni, asa cum a solicitat in cererea transmisa judecatorilor. Tribunalul Bucuresti a judecat luni solicitarea lui Gigi Becali de intrerupere a pedepsei, insa decizia a fost amanata pentru astazi.

Astfel, Tribunalul Bucuresti va decide astazi daca Gigi Becali poate pleca acasa pentru trei luni, dar se va pronunta si pe solicitarea de contopire a pedepsei din dosarul schimbului de terenuri cu MApN cu cea din dosarul “Valiza”. 

In motivatia prezentata in cererea de eliberare, Becali precizeaza ca vrea sa-si puna in ordine afacerile si sa fie alaturi de fiica sa, pe 7 iulie, atunci cand aceasta isi va sarbatori majoratul. 

Finantatorul Stelei mai scrie, in cererea sa, ca vrea sa fie lasat liber trei luni pentru a-si face ordine in afacerile pe care le detine, respectiv la societatile Arcom Bucuresti, Avicola Iasi si Uzina Mecanica Dragasani, precum si la FC Steaua.

Becali a mai spus ca vrea sa-si gestioneze imprumuturile personale facute rudelor si apropiatilor si sa-si puna la punct afacerile, astfel incat sa-si poata plati in continuare angajatii.

Foto: Antena 3