Gigi Becali anunță că se desparte de doi titulari în schimbul a 15 milioane de euro

Gigi Becali susține că e pe punctul a încasa în jur de 15 milioane de euro pe doi jucători titulari de la FCSB. După victoria din Cupa României, cu Unirea Alba Iulia, patronul vicecampioanei României a anunțat că Florin Tănase și Harlem Gnohere ar putea fi cedați în această iarnă.

Aproximativ 15 milioane de euro solicită Gigi Becali în schimbul celor doi, iar o echipa din Arabia Saudită ar fi extrem de interesată. “În iarnă o să-l vând pe Gnohere sau pe Tănase cu 6-7 milioane de euro. Pe ‘Bizon’ iau 6-7 milioane de euro! Pe Tănase, la fel! Eu am cerut 15 milioane pe amândoi, în același loc. Unde-i dau? Îi dau prin Arabia”, a anunțat Gigi Becali la Digi Sport.

“Nu știu dacă respectivă echipa din Arabia e o echipa mare, nu mai țîn minte. Dar, dacă iau eu 7 milioane de euro, se duce Tănase și în Arabia”, a mai spus acesta.

Florin Tănase are 23 de ani și joacă la FCSB din 2016, când a fost transferat cu 1,5 milioane de euro de la Viitorul lui Gică Hagi. La rândul său,  Harlem Gnohere (30 de ani) se află în curtea “roș-albaștrilor” de la începutul anului 2017, fiind adus cu 300.000 de euro de la marea rivală Dinamo.

Sursă foto: sport