Gigi Becali anunță că vinde un titular de la FCSB cu două milioane de euro

Gigi Becali a dezvăluit, marți, că este gata să vândă un titular de la FCSB în schimbul a două milioane de euro. Becali susține că a primit o ofertă tentantă pentru unul dintre cei mai vechi fotbaliști din lot, portarul Florin Niță.

Update: Formația interesată de transferul portarului Florin Niță este Sparta Praga, notează presa sportivă. Cele două milioane de euro vor fi plătite în două tranșe de formația din Cehia. 

Știre inițială

“S-ar putea să plece Niță zilele astea, 2 milioane de euro am cerut. Eu vând un jucător de 30 de ani cu 2 milioane, iar Dinamo 5 jucători cu 1,5 milioane, dintre care doi căpitani. Așa vinde FCSB-ul”, a spus Becali la ProX.

“Nu prea e din Vest echipa care îl ia pe Niță, o să anunț în câteva ore. Aducem portar în locul lui. Avem în vedere 2-3 portari, dar să vedem dacă putem să-i luăm. Neapărat trebuie să luăm portar. Eu așa am vrut, să luăm rezervă, dar nu au vrut Dică și MM. Mie îmi place de Arlauskis cel mai mult. Dacă îl iau pe Arlauskis, normal că ar fi titular. Să plece Niță și vedem dacă îi innebunim pe cei de la CFR”, a conchis Becali.

Florin Niță joacă la FCSB din 2013 de când a fost adus de la Concordia Chiajna.

Sursă foto: sport