Gigi Becali anunță două transferuri la FCSB pe posturile deficitare! Care sunt jucătorii “imposibil de cumpărat”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a anunțat duminică, în ziua ultimului meci al echipei sale din 2019, care sunt posturile pe care gruparea din Berceni se va întări în această perioadă de transferuri din iarnă.

FCSB va evolua în ultimul derbi al anului cu CSU Craiova, duminică de la ora 20.00. În ultimele 13 partide, elevii lui Vintilă au avut o serie foarte bună, cu 10 victorii, două remize și o singură înfrângere, cea cu Astra de pe teren propriu, scor 1-3. Dacă înving Craiova lui Piturcă, steliștii vor termina anul pe podium, sub CFR Cluj și Astra în Liga 1. Până atunci însă, Gigi Becali a declarat la televiziunea LookPlus, că FCSB se va întări în această iarnă pe două posturi: un atacant și cel puțin un fundaș central.

De asemenea, el a fost întrebat de jurnaliștii din studio care sunt jucătorii pe care îi dorește, dar știe sigur că nu îi poate transfera. La acest capitol, latifundiarul din Pipera a nominalizat 3 fotbaliști: Omrani (CFR), Mihăilă (Craiova) și Ianis Hagi. Oricum ar fi, FCSB va avea parte de un prim transfer deja asigurat în această iarnă. E vorba de venirea lui Darius Olaru, jucător deja transferat de la Gaz Metan, dar care a mai fost lăsat împrumut la formația lui Edi Iordănescu o jumătate de sezon. În partida tur dintre Craiova și FCSB, oaspeții au câștigat cu 1-0, gol Tsoumou în minutul 89.

Sursa foto: sport