GIGI BECALI ANUNTA TRANSFERUL LUI HARLEM GNOHERE DE LA DINAMO! Cine URMEAZA

Finantatorul Stelei, GIGI BECALI, a anuntat, vineri dupa amiaza, ca l-a luat pe dinamovistul HARLEM GNOHERE, 28 de ani, care urmeaza sa semneze un contract valabil pentru urmatorii trei ani si jumatate si se va alatura, incepand de sambata dimineata, lotului antrenat de Laurentiu Reghecampf, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

UPDATE: “Cred ca rezolvam transferul lui Budescu. Eu am luat legatura cu Teiexira. El nu ma mai intereseaza decat daca il iau acum, nu ma interesează din vara”, a mai spus Becali la TV Digi Sport. Patronul ros-albastrilor a adaugat ca este posibil ca maine să fie finalizate si transferurile a doi fundasi centrali, desi nu a dorit sa dezvaluie numele acestora. “E posibil ca maine sa rezolvam doi fundasi centrali, dar nu va pot da nume pentru ca mi-as face singur rau. Sunt doi jucatori cunoscuti in Romania, care joaca in alte parti”, a adăugat Becali.

STIRE INITIALA

Latifundiarul sustine ca s-a inteles cu “ros-albii” pentru transferul lui HARLEM GNOHERE, acesta urmand a semna un contract pe trei ani si jumatate. Atacantul francez va avea un salariu de 180 de mii de euro pe sezon si va incasa si un bonus de 50 de mii de euro la semnarea contractului.

“Sa stie toata lumea! Eu nu mint: Morais a semnat deja si va veni din vara, daca nu ma inteleg cu Astra. Acum ii fac contractul lui HARLEM GNOHERE. M-am inteles si cu Dinamo, si cu Bizonul. La mine ce e da e da si ce e nu e nu. Baiatul asta a tinut mereu sa se vada cu mine sa discutam. Nu am vrut, pentru ca era sub contract. El niciodata nu s-a dezis de Steaua. A fost caracter, asa sunt si eu. Am zis ca ii dau 15.000, atat ii dau. Ii mai dau 50.000 la semnatura, iar lui Dinamo ii dau 250.000. Acum trebuie sa vada Reghe cum merge jocul cu el si cu Alibec in teren in acelasi timp. Trebuie vazut cum e mai bine. “Bizonul” a semnat pe doi ani si jumatate”, a dezvaluit Becali la postul de televiziune Digi Sport.

HARLEM GNOHERE mai are contract cu Dinamo pana la finalul sezonului si, daca nu va fi vandut, va pleca gratis in vara.

Sursa foto: sport