GIGI BECALI, APEL DISPERAT: “Rog statul romani sa-mi salveze familia distrusa”

GIGI BECALI. Patronul Stelei a facut un apel disperat la statul roman in cadrul unui interviu la televizor din penitenciarul Poarta Alba.

GIGI BECALI a reclamat, intr-un discutie in direct la RomaniaTV, ca va avea parte de o zi libera, insa aceasta nu va fi duminica 11 mai. El a facut declaratia in direct, atunci cand si-a sunat avocata, pe Maria Vasii, aflata in studio, iar aceasta a pus telefonul pe speaker:

Citeste si: GIGI BECALI NU VA IESI VINERI DIN INCHISOARE

“Stiu cand voi primi ziua libera. La sectia unde sunt este un om de mare calitate, caruia i-am promis ca nu voi spune cand va fi ziua mea libera. Ce va pot spune este ca ziua mea libera nu este duminica”, a spus GIGI BECALI.

GIGI BECALI. Latifundiarul a facut referire si la familia lui, facand un apel disperat la autoritati. “Nu sint un om fricos, dar imi ajunge. Nu vreau sa vorbesc la televizor. Nu vreau sa am belele iar. Vreau sa stau linistit si sa imi vad familia. Nu ma intereseaza decit familia mea si vreau sa-mi salvez familia. Rog statul roman sa-mi salveze familia distrusa, care plinge incontinuu. “, a declarat BECALI.

Drama prin care trece patronul Stelei l-a facut sa ia o decizie radicala. Astfel, palatul acestuia va fi transformat in “palatul dreptatii”.

Citeste si: BECALI SI REGHECAMPF AU STABILIT STRATEGIA SI LISTA TRANSFERURILOR DIN VARA

GIGI BECALI. “Palatul meu BECALI va fi palatul dreptatii si acolo vor lucra avocati din toata lumea si acolo vor fi primite petitiile de la toate puscariile din Tara Romaneasca. Acolo se vor apara drepturile detinutilor. Vreau sa salvez zeci de oameni, de parinti care mor de dorul copiilor”, a dezvaluit BECALI.

GIGI BECALI a tinut sa lamureasca si informatiile potrivit carora nu ar munci in inchisoare. “Am vazut ca “BECALI nu face munca”. Pai beneficiarul conteaza, nu mai are legatura agentul sau comisarul sau gardianul cu tine”, a completat BECALI, potrivit sursei citate.

Citeste si: GIGI BECALI, DECIZIE RADICALA IMPOTRIVA FIICEI

GIGI BECALI. In finalul interviului, omul de afaceri a precizat ca spera sa nu fie pedepsit pentru ca a intrat in direct la televizor si sa nu piarda dreptul la ziua libera. “Sper ca nu cumva, cineva sa se supere si sa-mi taie si ziua libera. Cand am venit la penitencarul Poarta Alba mi s-a spus ca pot vorbi cu orice televiziune vreau, pentru ca nu este interzis”.

GIGI BECALI a fost condamnat definitiv, pe 20 mai, de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Sursa foto: cancan.ro