Gigi Becali ar fi preluat o echipă din Liga a II-a!

Gigi Becali ar fi devenit recent patronul neoficial al unei echipe din Liga 2, anunță site-ul Gazetei Sporturilor. Informația a apărut marți dimineață, echipa a cărei finanțare a fost preluată de latifundiar fiind Academica Clinceni.

Potrivit site-ului gsp.ro, afacerea ar fi fost inițiată de patronul din acte al FCSB-ului, Vasile Geambazi, cel care a pus bazele unei colaborări între echipele ilfovene. Numai că DigiSport scrie că Becali a mers mai departe și a preluat cu totul gruparea din Clinceni. Miza acestei preluări ar fi rularea tinerilor care nu au loc în lotul echipei mari a FCSB, dar care sunt prea buni pentru formația secundă, ce joacă în Liga 3.

Citește și: GIGI BECALI A ANUNȚAT CĂ BUDESCU ESTE PE PICIOR DE PLECARE! UNDE POATE AJUNGE MIJLOCAȘUL

Astfel, puștii ar urma să joace la Academica Clinceni, în Liga 2, și nu ar fi deloc exclusă chiar și o promovare în sezonul următor. Echipa din Clinceni a încheiat campionatul trecut pe poziția a șasea, demonstrând că are un lot decent pentru nivelul eșalonului secund.

În trecut, Gigi Becali a mai controlat două echipe în același timp, el fiind finanțator la FCSB și la Gloria Buzău, chiar dacă regulamentele interzic astfel de lucruri. Cum latifundiarul din Pipera nu are o calitate oficială în fotbal, în acte FCSB aparținând neamurilor sale, el poate “fenta” regulile.

Sursă foto: sport