Gigi Becali ar putea petrece Sarbatorile de iarna impreuna cu familia

Gigi Becali, finantatorul echipei Steaua Bucuresti incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba acolo unde ispaseste o pedeapsa de trei ani si jumatate, ar putea sa isi petreaca Sarbatorile de iarna in sanul familiei. Acest lucru va fi posibil daca noua cerere de gratiere la care lucreaza avocatii latifundiarului va fi semnata de presedintele Traian Basescu.

In urma cu cateva luni, o tentativa de acest gen a fost sortita esecului, la vremea respectiva Administratia Prezidentiala motivand faptul ca de la dosar lipsesc motivarea instantei si cazierul judiciar. Ca si atunci si acum cea care va depune cererea de gratiere a lui Gigi Becali va fi mama acestuia, Alexandrina Becali.

Cunoscuta drept o femeie extrem de credincioasa, Alexandrina Becali este foarte convinsa ca, de aceasta data, va reusi in demersul sau si il va aduce acasa, la nepoatele sale, pe fiul ei. 

“Toata speranta este la domnul Basescu. Eu il vad un om bun. Dansul si Gigi au fost prieteni. Baiatul meu a facut bine la multa lume. Sper sa fie lasat sa vina acasa. Nepoatele mele au nevoie de tatal lor”, s-ar confesat Alexandrina Becali apropiatilor.

Sursa foto: realitatea.net