Gigi Becali are nevoie urgenta de operatie

Gigi Becali, latifundiarul din Pipera incarcerat la penitenciarul Poarta Alba, a cerut in mai multe randuri intreruperea pedepsei de trei ani si jumatate, unul dintre motive fiind operatia pe care ar trebui s-o efectueze din cauza herniei de disc cu care a fost diagnosticat, informeaza postul Romania Tv.

Echipa medicala care a verificat starea sa de sanatate a decis ca finantatorul Stelei are urgent nevoie de operatie. Verdictul lor ar putea fi hotarator in fata instantei. Becali le-a spus magistratilor la ultima infatisare ca nu mai poate suporta durerile cauzate de afectiunea de care sufera de 25 de ani: “Am dureri mari, nu pot dormi noaptea. Vreau sa fac aceasta operatie in strainatate, nu in Romania”.

Citeste si: Gigi Becali este intr-o situatie disperata. Latifundiarul a slabit foarte mult iar psihicul sau este la pamant 

Gigi Becali isi ispaseste la Penitenciarul Poarta Alba pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a fost condamnat, in dosarele Schimbului de terenuri cu MapN si Valiza. Ulterior a primit si un spor de 6 luni.

Sursa foto: realitatea.net