GIGI BECALI, asteptat din nou de NEVOIASI la POARTA casei

Zeci de NEVOIASI au venit sambata la POARTA casei lui GIGI BECALI din Pipera sperand ca vor primi bani, desi omul de afaceri a anuntat cu o zi inainte ca nu va mai face circ in fata locuintei sale si ca nu le va mai da niciun leu celor care vor sta la intrare.

In cele din urma, GIGI BECALI a iesit din curte, dar in masina, si i-a ignorat pe NEVOIASI. Obisnuiti de latifundiar sa primeasca bani, ei au stat ore intregi, doar-doar vor avea noroc. ”Suntem amarati, necajiti, am zis sa ne ajute si el pe noi. De la Poarta Alba, de la Constanta a zis, cand a fost arestat, ce castiga la meci ne ajuta si pe noi. Am venit ca sunt bolnav”, a spus un barbat venit de la Brasov.

Citeste si: GIGI BECALI, MANTUIT si DEZLANTUIT: Ce a spus despre STEAUA, PONTA, PUSCARIE si VIITOR

Omul de afaceri a refuzat sa dea declaratii si jurnalistilor, dupa ce, vineri, la poarta penitenciarului, a tinut o adevarata conferinta de presa. Nici mama lui GIGI BECALI nu a dorit sa mai vorbeasca despre fiul sau. Ea s-a aratat zgarcita in declaratii cand a fost intrebata ce face acesta, spunand doar ca e “numai bucurie” in casa dupa eliberarea lui.

Citeste si: GIGI BECALI, la IESIREA din INCHISOARE: O sa ma mai vedeti doar la fotbal, atat! La TV nu o sa mai apar

A fost prima noapte pe care omul de afaceri a petrecut-o in libertate dupa ce a fost eliberat conditionat. GIGI BECALI isi va petrece Floriile si Pastele in familie.

GIGI BECALI a anuntat ca de acum inainte va face doar acte de caritate. ”Sa stie toata lumea ca sa inteleaga: niciun leu nu o sa dau in fata casei mele sau pe la palat, sa nu ma astepte nimeni ca nu dau nici cinci banuti. Voi face spitale. Sa nu ma injure ca nu dau, ca nu fac la mine acasa circ. Gata s-a terminat”, a spus vineri GIGI BECALI, la iesirea din penitenciar.

Sursa foto cancan.ro