GIGI BECALI, PUS SUB ACUZARE pentru MARTURIE MINCINOASA in dosarul omului de afaceri GABRIEL POPOVICIU. UPDATE

Finantatorul echipei Steaua, GEORGE BECALI, s-a prezentat, miercuri dimineata, la sediul DNA pentru a fi audiat de procurori pentru marturie mincinoasa, in dosarul afaceristului GABRIEL POPOVICIU, au declarat surse judiciare citate de Mediafax. 
 
UPDATE 11:01: GEORGE BECALI a fost pus sub acuzare de catre procurorii DNA pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului in dosarul BANEASA. BECALI a declarat ca nu este vinovat.
 
“Sunt chemat in legatura cu dosarul Puiu Popoviciu. Marturie mincinoasa nu are cum sa fie. Orice as spune eu, infractiunea de abuz in serviciu e pe acte. Orice as declara, nu are relevanta pentru ca nu am sa stiu eu ce stiu procurorii. Nu mi-am schimbat nicio declaratie. Tot adevarul este in acte”, a declarat George Becali la intrarea in sediul DNA.
 
CITESTE SI: GIGI BECALI va fi judecat pentru MARTURIE MINCINOASA dupa ce si-a retras DENUNTUL in dosarul BANEASA

GEORGE BECALI este audiat in legatura cu dosarul in care este judecat omul de afaceri Gabriel Popoviciu pentru complicitate la abuz in serviciu contra si dare de mita in legatura cu retrocedarea a doua terenuri din zona Baneasa.

 
Sursa foto: gandul