GIGI BECALI, audiat la TRIBUNALUL BUCURESTI in dosarul referitor la MARCA STEAUA

GIGI BECALI, finantatorul echipei STEAUA BUCURESTI, s-a prezentat, miercuri dimineata, la sediul TRIBUNALULUI BUCURESTI pentru a fi audiat in dosarul referitor la MARCA STEAUA, informeaza televiziunile de stiri

”Sunt pus pe drumuri ca asa se obisnuieste. Hai sa facem procese, sa ocupam timpul judecatorului, al lui Becali, al avocatilor, sa pierdem bani, numai asa ca putem. Sa presupunem prin absurd ca n-o sa se mai numeasca ”Steaua”. Atunci, nu mai exista Steaua, nu mai avem echipa în Europa, tot coeficientul n-o sa mai existe. De ce sa avem echipa în Europa? Noi sa avem dusmanii si rautati.

Ei spun, vezi Doamne, ca eu, puscariasul si detinutul, nu merit ca stric imaginea Stelei. Eu am venit sa aduc niste acte si arat ca din 2003, cand am preluat Steaua, toate echipele s-au desfiintat, sunt în Liga B sau insolventa, iar Steaua e singura echipa care a adus 200 de milioane din Europa, din calificari. Ei spun în motivare ca sa nu se mai numeasca Steaua ca Becali infractorul a stricat imaginea Stelei, dar am venit eu detinutul si am achitat datoriile”, a sustinut GIGI BECALI, cand a venit la Tribunal.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea