Gigi Becali a avut timp de doua ore piciorul semiparalizat! Afla cine a spus asta

Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, a dezvaluit un amanunt teribil care l-a avut in prim plan, duminica dimineata, pe Gigi Becali, finantatorul Stelei incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba.

Cozma a declarat intr-o interventie la postul Romania Tv ca Gigi Becali a avut, timp de doua ore, o semipareza la unul dintre membrele inferioare.

“Doua ore a avut piciorul semiparalizat! A facut atac de panica si l-au dus la Spitalul Judetean. I-au facut injectii si i-au administrat un medicament derivat din morfina pentru durere. A avut dureri teribile!”, a declarat Miron Cozma pentru sursa citata.

Problemele medicale ale latifundiarului din Pipera sunt cunoscute, Gigi Becali facand apel in numeroase randuri pentru a obtine eliberarea temporara din inchisoare cu scopul de a se opera de hernie de disc insa, de fiecare data, cererile i-au fost respinse de magistrati.

Citeste si: Gigi Becali ramane in inchisoare. Tribunalul Constanta i-a respins cererea de eliberare 

Iata 3 concluzii ale raportului medico-legal in cazul lui Gigi Becali

1. Trebuie sa fie operat de urgenta din cauza problemelor pe care le are la coloana vertebrala. Hernia de disc cervicala reprezinta o boala grava si necesita operatie.

2. Aceasta afectiune nu poate fi tratata in cadrul retelei sanitare a Administratiei Nationale a Penitenciarelor, operatia putand fi asigurata in reteaua sanitara a Ministerului Sanatatii sub paza permanenta.

3. Aceasta boala nu face imposibila executarea pedepsei, cu conditia efectuarii interventiei neurochirurgicale recomandata de medicul de specialitate.

Gigi Becali este incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba acolo unde ispaseste o pedeapsa de 3 ani si jumatate pe care a primit-o in dosarele Schimbului de terenuri cu MapN si Valiza.

Sursa foto: realitatea.net