Gigi Becali, cat pe ce sa bata un parlamentar in inchisoare. Motivul: A incercat sa-l convinga sa se pocaiasca!

STEAUA BUCURESTI, PANDURII TARGU JIU, MIHAI PINTILII, COTA TRANSFER, FRF, EUGEN PARVULESCU

Gigi Becali a fost cat pe ce sa bata un parlamentar in inchisoare. Latifundiarul din Pipera a fost vizitat de parlamentarul PP-DD de Timis, Ioan Iovescu, care a incercat sa-l convinga sa se pocaiasca, insa Gigi Becali a reactionat violent cand a auzit propunerea sa, scrie debanat.ro.

Iovescu s-a intalnit cu Gigi Becali in spatele gratiilor cu aprobarea Senatului, insa milionarul nu a aflat decat in timpul intalnirii care este adevaratul motiv pentru care are parte de aceasta vizita.

“A acceptat intalnirea cu mine, dar lucrurile nu au decurs tocmai bine. Cand a auzit ca m-am pocait mi-a spus. «Vai de tine, ce ai facut? Esti un satanist, o sa arzi in Iad». I-am explicat ca scrie in Biblie ca cine crede, sa se boteze. Nu voia sa discute nimic despre Dumnezeu. L-am luat pe partea politica, dar nu il mai interesa nici politica. L-am intrebat daca tot are o viziune si vrea sa ajute poporul, de ce nu a venit la noi la Partidul Poporului. S-a enervat, chiar nu ii mai ardea de nicio politica. I-am spus sa ia Biblia sa citeasca si sa decida singur ce cale trebuie sa aleaga. Nici nu a vrut sa auda”, a povestit Iovescu.

Sursa citata mai scrie ca Gigi Becali a aruncat cu cari dupa Ioan Iovescu.

Foto: dcnews.ro