GIGI BECALI CONTRAATACA! PLANUL SECRET IN RAZBOIUL CU ARMATA

Imperiul lui Gigi Becali se destrama in fiecare zi. Dupa ce a pierdut marca Steaua si dreptul de a folosi acest nume la echipa de fotbal, patronul vicecampioanei nu se lasa insa si a pus la cale un nou plan, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

Intrucat sustine ca judecatorii romani sunt corupti pentru ca l-au lasat fara dreptul de a folosi numele Steaua, Becali si-a pierdut sperantele pe plan intern. El spune ca noul sau plan este sa atace decizia pe plan international, la Curtea Europeana de Justitie.

CITESTE SI: BECALI RECUNOASTE: SUNT IN TRATATIVE PENTRU ACHIZITIONAREA UNEI NOI ECHIPE!

“Voi merge pana la Curtea Europeana de Justitie in acest caz. Sa vad eu ce judecator va mai spune ca zapada e neagra! Judecatorul va plati! Ce credeti, ca judecatorul nu stie ca asta este echipa Steaua si ca nu se poate schimba numele de la Registrul Comertului?”, a spus Becali la Digi Sport.

In plus, chiar daca a pierdut marca si dreptul de a folosi numele Steaua, Becali sustine in continuare ca palmaresul pe care il detine este cel din 1948 incoace. In acest moment, Becali a pierdut printr-o decizie definitiva dreptul de a folosi marca Steaua.

De asemenea, Curtea de Apel Bucuresti i-a interzis sa mai foloseasca numele “Steaua”. Decizia va fi atacata de Becali la ICCJ. Becali se mai afla intr-un proces cu Armata in care i se solicita despagubiri de aproximativ 37 de milioane de euro. Daca va pierde si acest proces, Becali spune ca va baga echipa in faliment.

Sursa foto: sport