Gigi Becali CUTREMURA Liga I. Anunt BOMBA!

Un anunt socant despre GIGI BECALI ii baga in sperieti pe toti greii din Liga I. Latifundiarul din Pipera s-a apucat, in inchisoare, sa scrie o CARTE despre fotbal, iar acest lucru nu este de bine pentru prietenii sai din lumea fotbalului.

O CARTE despre fotbal, pasiunea si, totodata, principala afacere a lui GIGI BECALI. Aceasta este tema pe care si-a ales-o patronul Stelei. Si cum BECALI este recunoscut pentru faptul ca nu stie sa tina un secret, sefii din fotbalul romanesc au intrat in panica, scrie cancan.ro.

Citeste si: GIGI BECALI A REVENIT IN TRIBUNE LA UN MECI DE FOTBAL AL ECHIPEI LUI GICA HAGI

Potrivit sursei citate, CARTEA lui GIGI BECALI a ajuns deja la al doilea volum. “Cere non-stop coli A 4. S-a auzit ca a terminat deja o carte religioasa, iar acum a trecut la una care are ca subiect fotbal”, a povestit un apropiat al omului de afaceri.

Apropiatii si colaboratorii omului de afaceri nu vad cu ochi buni initiativa lui GIGI: “La ce de gura sparta este GIGI… riscam sa ajungem la puscarie. Cine stie ce poate scrie, mai ales ca el nu poate tine un secret”, au explicat sursele cancan.ro.

Citeste si: GIGI BECALI RAMANE CU SPORUL DE PEDEAPSA DE SASE LUNI

De altfel, cunoscuta fiind transparenta de care da dovada GIGI BECALI, temerile apropiatilor par intemeiate.

Pe Dumitru Dragomir, GIGI BECALI l-a facut de rusine la televizor, dezvaluind ca sufera de priapism!

Sursa foto: cancan.ro