GIGI BECALI, dat AFARA din PUSCARIE

GIGI BECALI, dat AFARA din PUSCARIE. DEZVALUIRI INCENDIARE!

GIGI BECALI a facut declaratii uluitoare in fata judecatorilor, latifundiarul fiind adus, marti, la Judecatoria Medgidia, unde instanta a luat in discutie cele trei plangeri depuse de avocatii sai impotriva sanctiunilor primite din partea comisiei Penitenciarului Poarta Alba, unde este inchis.

GIGI BECALI a facut un adevarat circ, ieri, in fata judecatorilor de la Tribunalul Medgidia si a adus acuzatii grave reprezentantilor de la Penitenciarul Poarta Alba. El a spus ca se simte discriminat in inchisoare si s-a plans ca desi are regim deschis de detentie este permanent pazit de patru-cinci gardieni.

Reamintim ca magistratii au analizat marti plangerile facute de Gigi Becali impotriva sanctiunilor primite din partea Administratiei Nationala a Penitenciarelor, care l-a pedepsit pentru comportamentul sau din ziua libera.

Potrivit Romania TV, GIGI BECALI le-a spus judecatorilor ca in penitenciar este “putere militara” si nu se aplica legea. De asemenea, el a povestit ca atunci cand era dus la munca era transportat cu un un autobuz si nici macar nu era lasat sa dea perdeaua la o parte, pentru a se uita afara.

GIGI BECALI le-a mai spus judecatorilor si ca atunci cand a fost lasat in permisie el a fost scos de la Poarta Alba cu o masina cu perdele, de catre un ofiter, si lasat intr-o comuna limitrofa, langa peninteniciar. “M-au dat afara din puscarie, au zis ca nu se poate, m-au intrebat cu ce plec acasa si mi-au spus ca plec cu trenul. M-au dus cu masina cu perdele pe o straduta dintr-o comuna si de acolo am plecat la Bucuresti. Eu consider ca mi s-a facut o nedreptate prin modalitatea prin care mi s-a acordat invoirea. Mi s-a spus ca amanarea pe care mi-au dat-o e cauzata de faptul ca am vorbit la TV”, a spus GIGI BECALI.

In ceea ce priveste permisia de 24 de ore care face obiectul acestor plangeri, GIGI BECALI a spus ca initial a fost pus sa dea o declaratie ca nu va discuta cu presa problemele din penitenciar, ci doar probleme personale, insa el sustine ca le-a spus membrilor comisiei ca va fi inevitabil sa vorbeasca cu jurnalistii atata timp cat el este o persoana publica, iar ziaristii l-au urmarit de la iesirea din penitenciar pana acasa si inapoi catre inchisoare. El s-a aparat spunand ca nu a stiut cum sa reactioneze si a stat de vorba cu jurnalistii pentru ca i-a fost dor de libertate.

GIGI BECALI a mai declarat ca se simte discriminat in Penitenciarul Poarta Alba si s-a plans ca desi are regim deschis de detentie este permanent flancat de patru-cinci gardieni.

GIGI BECALI a fost dus marti dimineata la Judecatoria Medgidia, unde instanta a luat in discutie cele trei plangeri depuse de avocatii lui GIGI BECALI impotriva sanctiunilor primite din partea comisiei Penitenciarului Poarta Alba, unde este incarcerat.

Aceste sanctiuni prevad interzicerea dreptului de a primi pachete, dar si interzicerea dreptului la munca pe toata perioada anchetei. Sanctiunile au fost dispuse imediat dupa permisia de 24 de ore a lui GIGI BECALI, lui reprosandu-i-se, intre altele, ca a stat prea mult de vorba cu presa.

In plangerea lor, avocatii lui GIGI BECALI au invocat jursiprudenta europeana in materie de Drepturi si Libertati Individuale.

GIGI BECALI are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a fost condamnat, in 20 mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in Dosarul Valiza si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.