Gigi Becali, de nerecunoscut: Latifundiarul este imbatranit, neglijent si dezinteresat de Steaua!

Cele cinci luni de zile petrecute in spatele gratiilor si-au pus amprenta asupra lui Gigi Becali, latifundiarul din Pipera fiind de nerecunoscut, mai ales pentru cei care l-au cunoscut sau l-au vazut inaintea acestei perioade extrem de grele prin care este nevoit sa treaca finantatorul echipei din Ghencea incarcerat la penitenciarul Jilava.

Gigi Becali a fost prezent, miercuri dimineata, la Judecatoria sectorului 4 din Capitala acolo unde a incercat sa-i convinga pe magistrati sa-i redea dreptul la munca in inchisoare. Aparitia lui Becali a socat asistenta, acesta fiind imbatranit, cu parul neingrijit, in timp ce documentele pe care le-a adus cu el erau tinute intr-o sacosa de rafie.

Mai mult, Gigi Becali i-a socat pe judecatori atunci cand a afirmat ca nu-l mai intereseaza nici macar de echipa sa de suflet, Steaua Bucuresti, singurul lucru pe care si-l mai doreste fiind acela de a-si vedea casa, mama, sotia si fetele.

“Am uitat chipul sotiei si fetele fiicelor mele. Vreau sa merg macar pentru o zi acasa sa imi vad familia. Nu ma mai intereseaza nici macar ce se intampla cu Steaua. Cele cinci luni petrecute in spatele gratiilor si-au pus amprenta asupra mea”, a spus Gigi Becali in fata judecatorilor, conform Romania TV.

Sursa foto: reginele.ro