GIGI BECALI, decizia de ULTIMA ORA pe care a luat-o in puscarie!

Incarcerat la Poarta Alba, GIGI BECALI a luat o decizie radicala. Latifundiarul va PARASI Romania imediat ce isi va ispasi pedeapsa.

Puscaria l-a schimbat pe GIGI BECALI. Clubul Steaua nu mai este printre prioritatile sale, ba chiar se gindeste din ce in ce mai serios sa-l vinda. Mai mult, desi in urma cu cativa ani se lauda ca e patriot si punea tara pe primul plan, acum latifundiarul doreste sa stea in strainatate, cel putin o perioada.

Citeste si: GIGI BECALI, CASTIG DE CAUZA IN BATALIA CU ANP. EL SE POATE INTOARCE LA MUNCA

Suparat ca statul roman i-a confiscat cei 1.7 milioane de euro in dosarul “Valiza”, dar si din cauza umilintei pe care a suportat-o la Jilava si Poarta Alba, GIGI BECALI intentioneaza sa isi ia familia si sa PLECE din tara la Monte Carlo, sustine Fanatik.

Seful de la Steaua vrea sa isi cumpere o casa luxoasa aici, iar pentru asta un apropiat de-al sau, insotit de doi agenti imobiliari, a mers recent in Principatul Monaco pentru a vizita mai multe resedinte. 

“GIGI nu a vrut nici in ruptul capului sa plece vreodata din Romania. Modul in care a fost tratat in penitenciare l-a facut pe GIGI sa se gindeasca daca merita sa faca pentru Romania tot ce a facut din postura de patron al Stelei.

Citeste si: GIGI BECALI, DAT AFARA DIN PUSCARIE

El este extrem de dezamagit, iar din acest motiv GIGI se gindeste sa iasa din viata publica dupa ce isi va ispasi pedeapsa. In acest sens el chiar se gindeste sa plece o perioada alaturi de familia sa din tara, iar din cite am auzit, si-a ales ca destinatie Monte Carlo, acolo unde vrea sa isi cumpere o casa”, le-a spus un apropiat al patronului Stelei jurnalistilor de la Fanatik.ro.

Sursa foto: fanatik.ro